Search found 106 matches

by tasso85
Sat Nov 24, 2012 10:25 am
Forum: Firmware
Topic: Cannot set static IP for MAC address
Replies: 3
Views: 2040

Re: Cannot set static IP for MAC address

I see.. Is there a way to circumvent the problem? I saw that reserving the IP address through the "reserve" checkbox seemed to work, but I could not change the IP address assigned.
by tasso85
Wed Nov 21, 2012 10:23 pm
Forum: Firmware
Topic: Cannot set static IP for MAC address
Replies: 3
Views: 2040

Cannot set static IP for MAC address

Hi everybody,

I have a problem setting a static IP in the LAN Clients, section, it gives me "Error found on page" and the system log says "set error: message= :Bad value for key 'settings/pc9/mac' in 'landhcps0':"

What could it be?

Thanks in advance.
by tasso85
Sat Apr 28, 2012 9:34 am
Forum: Firmware
Topic: client added to "lan clients" cannot get its IP address
Replies: 3
Views: 1598

Re: client added to "lan clients" cannot get its IP address

Ehm... actually I've been able to solve this problem using the "repair connection" option in windows.

Sorry for the way-too-early call for help.. :oops:
by tasso85
Thu Apr 26, 2012 6:35 pm
Forum: General
Topic: "error found on page" when adding lan clients
Replies: 4
Views: 2754

Re: "error found on page" when adding lan clients

Thanks, that answers the question, even if it is not the answer I was hoping for...
by tasso85
Thu Apr 26, 2012 6:34 pm
Forum: Firmware
Topic: client added to "lan clients" cannot get its IP address
Replies: 3
Views: 1598

client added to "lan clients" cannot get its IP address

Hi everybody, I recently updated to version 2.97 of routertech firmware on my D-Link G624T, and I have this problem: I have configured in the lan clients section the MAC address 00:11:2F:**:**:** to use IP address 192.168.1.6 (as it was configured before the update from version 2.95, which btw was d...
by tasso85
Wed Apr 25, 2012 9:17 pm
Forum: General
Topic: "error found on page" when adding lan clients
Replies: 4
Views: 2754

Re: "error found on page" when adding lan clients

I already noticed that they use different separators for the MAC addresses in the two configurations, but I always used the proper separator in each section, and still I cannot enter that MAC in the "lan clients" configuration, so the problem is not the separator.

What else could it be?
by tasso85
Wed Apr 25, 2012 1:10 pm
Forum: General
Topic: "error found on page" when adding lan clients
Replies: 4
Views: 2754

"error found on page" when adding lan clients

Hi everybody, I'm getting the error in the subject while trying to add a new lan client whose MAC is A8:E0:18:**:**:** (from a Nokia mobile phone) on my dlink G624T equipped with routertech firmware v2.97 (just updated!) Strangely the MAC is accepted fine in the wireless access list configuration. A...
by tasso85
Thu Jan 20, 2011 10:17 pm
Forum: General
Topic: limited or no connectivity using ethernet
Replies: 10
Views: 3498

Re: limited or no connectivity using ethernet

well, currently I'm using chrome 8.0.552.237 under windows xp sp3.
by tasso85
Tue Jan 18, 2011 8:41 pm
Forum: General
Topic: limited or no connectivity using ethernet
Replies: 10
Views: 3498

Re: limited or no connectivity using ethernet

I will :) I just posted it here 'cause I thought it could be related to the web interface itself and not to the browser...
by tasso85
Mon Jan 17, 2011 9:21 pm
Forum: General
Topic: limited or no connectivity using ethernet
Replies: 10
Views: 3498

Re: limited or no connectivity using ethernet

So.. I did nothing at all, and all went back to normal! O.o I've noticed a small thing though: the web interface on the router seems to behave quite badly if accessed using chrome, for example in the DHCP configuration (thanks for pointing out the location) chrome shows ALL the radio buttons as UNCH...
by tasso85
Sat Jan 15, 2011 9:53 am
Forum: General
Topic: limited or no connectivity using ethernet
Replies: 10
Views: 3498

Re: limited or no connectivity using ethernet

how can I try what you suggest? could you please elaborate a bit further? anyway, it worked perfectly until yesterday, for many years... do you think the problem is the network card on my laptop or the one on the router? this is the output of the "ipconfig" command, if it is of any use for you: Wind...
by tasso85
Fri Jan 14, 2011 10:21 pm
Forum: General
Topic: limited or no connectivity using ethernet
Replies: 10
Views: 3498

limited or no connectivity using ethernet

Hi everybody. I'm opening this thread 'cause I'm having problems connecting to my dlink dsl g624t running routertech firmware 2.95 I've been using it on wired connection for a very long time without a single problem, but today I find myself with "limited or no connectivity" on the ethernet card. Wir...
by tasso85
Sat Jan 08, 2011 7:06 pm
Forum: Firmware
Topic: RouterTech Firmware 2.95 Discussion
Replies: 156
Views: 46113

Re: RouterTech Firmware 2.95 Discussion

thechief wrote:Thanks for the report. It is harmless (triggered by the assigning of an empty value). But I have now sorted that out.
what about the upload problem I found using chrome? Was it a random error, or is there actually a problem with that browser?
by tasso85
Sat Jan 08, 2011 7:04 pm
Forum: Firmware
Topic: RouterTech Firmware 2.95 Discussion
Replies: 156
Views: 46113

Re: RouterTech Firmware 2.95 Discussion

If I remember correctly, there is no such tool to convert an old config to a newer one, you'll have to do it all from scratch.

But I can agree with you, it's quite annoying...
by tasso85
Sat Jan 08, 2011 10:39 am
Forum: Firmware
Topic: RouterTech Firmware 2.95 Discussion
Replies: 156
Views: 46113

Re: RouterTech Firmware 2.95 Discussion

Updated my dlink dls g624t to version 2.95 from 2.93 using the web interface with no problem at all. Well, I found ONE problem: when trying to update the router using chrome as my browser, I got an error uploading the firmware which said that the file did not have the checksum :? trying again using ...