Search found 32 matches

by Alpha_Tay
Thu Oct 23, 2014 4:20 pm
Forum: Routers
Topic: Wifi vs Ethernet max internet download speed
Replies: 2
Views: 3122

Re: Wifi vs Ethernet max internet download speed

thx for the reply.
by Alpha_Tay
Thu Oct 23, 2014 1:04 pm
Forum: Routers
Topic: Wifi vs Ethernet max internet download speed
Replies: 2
Views: 3122

Wifi vs Ethernet max internet download speed

hi, from what i test with speedtest or doing single thread download from the internet, it seem the adsl2+ router based on ti ar7 chipset can reach max download speed around 20mbps+- with ethernet port, but only around 10mbps+- with wifi connection, is it the same with everybody else? if doing multip...
by Alpha_Tay
Sun Oct 05, 2014 8:22 pm
Forum: Firmware
Topic: set ethernet speed command, switch is failing
Replies: 10
Views: 11532

Re: set ethernet speed command, switch is failing

hi, i test it again with usb ethernet adapter.

that day there is heavy thunder strike. right now modem/router still working. only switch port 1 is failing, port 2 3 4 is still working, but strange, port 2 3 doesnt work for bridge mode pppoe dialing, port 4 is working for bridge mode pppoe dialing.
by Alpha_Tay
Mon Sep 29, 2014 8:26 pm
Forum: Firmware
Topic: set ethernet speed command, switch is failing
Replies: 10
Views: 11532

Re: set ethernet speed command, switch is failing

i am asking for command if there is any.
by Alpha_Tay
Sat Sep 27, 2014 5:40 pm
Forum: Firmware
Topic: set ethernet speed command, switch is failing
Replies: 10
Views: 11532

Re: set ethernet speed command, switch is failing

i have the almost same symptoms like this. so i think it is due to bad capacitor. https://www.routertech.org/viewtopic.php?f=16&t=4662 my router switch port 1 LED is on even if there is not ethernet port plug into switch port 1 since long ago while the switch port is still working. some days ago, th...
by Alpha_Tay
Sat Sep 27, 2014 3:07 pm
Forum: Firmware
Topic: set ethernet speed command, switch is failing
Replies: 10
Views: 11532

Re: set ethernet speed command, switch is failing

aztech 605ew
by Alpha_Tay
Wed Sep 24, 2014 6:04 pm
Forum: Firmware
Topic: set ethernet speed command, switch is failing
Replies: 10
Views: 11532

Re: set ethernet speed command, switch is failing

from what i search around the internet, it is something like ifconfig ethx [ip] media 10baseTX mediaopt full-duplex right?
by Alpha_Tay
Wed Sep 24, 2014 5:36 pm
Forum: Firmware
Topic: set ethernet speed command, switch is failing
Replies: 10
Views: 11532

set ethernet speed command, switch is failing

hi, i think my switch is failing, but router and wifi is still working well. is there any command i can set the ethernet speed via telnet? yea i know i can set it at the router config webpages there, but i would like to know the command of it, thx in adv.
by Alpha_Tay
Tue Sep 24, 2013 9:34 am
Forum: Routers
Topic: router configuration for multi (2) static ip + NAT for other
Replies: 4
Views: 2685

Re: router configuration for multi (2) static ip + NAT for o

hi, just tell me what u knew, i would improvise if possible.
by Alpha_Tay
Tue Sep 24, 2013 4:05 am
Forum: Routers
Topic: router configuration for multi (2) static ip + NAT for other
Replies: 4
Views: 2685

Re: router configuration for multi (2) static ip + NAT for o

hi, i dont fully understand it, do i have to set the router to 192.168.x lan ip or /internet static ip A/ and my computer to /internet static ip B/ to use this command? i am currently using NAT Services with Aztech firmware, to map the /internet static ip B/ to my computer, it work well, the router ...
by Alpha_Tay
Mon Sep 23, 2013 4:39 am
Forum: Routers
Topic: router configuration for multi (2) static ip + NAT for other
Replies: 4
Views: 2685

router configuration for multi (2) static ip + NAT for other

hi, i have a internet connection with multi (2) static ip, i know the config method for this, one to the router, another to the computer, but there is still other laptop, smartphone, tablets needed to use the internet connection, can i use the 2nd static ip at one of my computer and enable NAT for a...
by Alpha_Tay
Sun Jun 24, 2012 5:41 pm
Forum: Firmware
Topic: RouterTech Firmware 2.97 Discussion
Replies: 144
Views: 124006

Re: RouterTech Firmware 2.97 Discussion

and whenever i create a new connection at router, i always use connection name : quickstart , does it have anything to do?
by Alpha_Tay
Sun Jun 24, 2012 5:34 pm
Forum: Firmware
Topic: RouterTech Firmware 2.97 Discussion
Replies: 144
Views: 124006

Re: RouterTech Firmware 2.97 Discussion

hi, i just tested it with switch the router ip range from 192.168.0.1 to 192.168.1.1, and still doesnt work. i would post out more info about it. at first, i tok is win7 os or my windows installation problem, but then i use another router, it work with win7 pppoe without problem. while dialing with ...
by Alpha_Tay
Sat Jun 23, 2012 7:20 pm
Forum: Firmware
Topic: RouterTech Firmware 2.97 Discussion
Replies: 144
Views: 124006

Re: RouterTech Firmware 2.97 Discussion

hi, oic, thx 4 remind me, here it is with a bridge mode. thx in adv. ROUTERTECH SYSTEM DIAGNOSTICS Client browser information Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0) Router operating system version Linux version 2.4.17_mvl21-malta-mips_fp_le (developers at RouterTech d...