Search found 551 matches

by studioeng
Wed Apr 02, 2008 10:08 am
Forum: News
Topic: Welcome mstombs
Replies: 5
Views: 8931

Well done fella!! :D
by studioeng
Wed Apr 02, 2008 10:01 am
Forum: Software
Topic: Router Upgrade Checker (Class II routers only)
Replies: 297
Views: 351540

Hi, just got the email about the new v2.5 firmware; I've just ran the RUC v1.2.4 on my machine and it's given me the 20070604 firmware build; already got that one ;P. Is there an immanent RUC version for the new build? I've been away from this so long I've probably missed so much and I've forgotten ...
by studioeng
Fri Jan 25, 2008 5:57 pm
Forum: Wireless
Topic: Windows XP WZC not working.
Replies: 7
Views: 2733

It would appear that a Windows Update is breaking the WZC. I have installed the Intel Wireless PRO software and I can do everything I need to, instead of using the WZC.

Very weird though!
by studioeng
Fri Jan 25, 2008 3:35 pm
Forum: Wireless
Topic: Windows XP WZC not working.
Replies: 7
Views: 2733

Yep, I've tried that; no joy. I've just finished reinstalling XP; checked the wireless settings and it started working again. I did all the Windows Updates; checked again and it's stopped working. So it appears to be a Windows Update which is breaking it. I think I'll reinstall XP again, leave the w...
by studioeng
Thu Jan 24, 2008 2:13 pm
Forum: Wireless
Topic: Windows XP WZC not working.
Replies: 7
Views: 2733

Shotokan101 wrote:Dumb question :wink:

But is the WZC service actually started ?

EDIT; Hiya SE - Welcome Back ! :D
Yes Shoto it is a dump question ;P else I would get the WZC is currently disabled as another third party program is being used to configure the wireless connection. ;P

... And thank you :D
by studioeng
Thu Jan 24, 2008 11:35 am
Forum: Wireless
Topic: Windows XP WZC not working.
Replies: 7
Views: 2733

Windows XP WZC not working.

Hi guys, it's been awhile :D I have recently started to have a strange issue with my laptop; when I am using the Windows XP WZC (Wireless Zero Configuration), I cannot add or change the properties of any wireless networks. When I either click Add or Properties nothing happens, no popup window nothin...
by studioeng
Wed Dec 05, 2007 7:10 pm
Forum: Free Chat (Non-Technical)
Topic: Warning - New Credit Card Scam - Pretty Slick ! :(
Replies: 13
Views: 4900

I have a similar experience to this, but actually before these discs we're surposedly lost. They phoned me to inform of some offer or something, and asked me to varify who I was etc; I told them I have no idea who they are, and I will not be telling them anything; to which they said they can't conti...
by studioeng
Thu Nov 08, 2007 2:56 pm
Forum: Free Chat (Non-Technical)
Topic: Fun Things To Do When Parking The Car.....
Replies: 2
Views: 1739

They were just so painful to watch. lmfao. I can't stop crying. xD
by studioeng
Mon Nov 05, 2007 10:44 am
Forum: Wireless
Topic: Eratic throughput on wireless connection DSL-G604T
Replies: 13
Views: 5206

My girlfriend has been having this problem for a little while now. They have two desktops in the house, and she has a laptop; her mum's computer will connect pretty much all the time, and so will the laptop, but her desktop keeps dropping out randomly. I have tried three different routers, different...
by studioeng
Thu Nov 01, 2007 4:30 pm
Forum: Firmware
Topic: Uptime displays
Replies: 34
Views: 7547

Ok, well I have noticed that when you open index.php you just get the address; and not the image as it did before. Here is my index.php file clicky . [brainwave]Would it be something to do with increased security when running PHP scripts that run system commands; thats stopping it from working.[/bra...
by studioeng
Thu Nov 01, 2007 3:17 pm
Forum: Firmware
Topic: Uptime displays
Replies: 34
Views: 7547

I am having a small 'issue' with my uptime sigs ... If you've not already noticed. For some reason (I think an update has caused it) the images will no longer work. I think it is down to the Mod_Rewrite in Apache. So I need to enlist the aid of a PHP bod xD Here is the .htaccess file RewriteEngine o...
by studioeng
Mon Oct 22, 2007 12:03 pm
Forum: Software
Topic: Router Upgrade Checker (Class II routers only)
Replies: 297
Views: 351540

Yeah, I read through the readme. :/ I've just gone through and checked the files again; seems I had a bad install of the vb6 runtimes and mswinsck.ocx. All working now though thank you :D
by studioeng
Mon Oct 22, 2007 11:18 am
Forum: Software
Topic: Router Upgrade Checker (Class II routers only)
Replies: 297
Views: 351540

Neo,

I have just downloaded v1.1.7 of the RUC and everytime I run it, it just crashes and asks if I wish to send a report to M$. I have tried it on 3 Windows XP Pro machines all with the same result.

Any ideas?
by studioeng
Fri Oct 19, 2007 11:28 am
Forum: VoIP
Topic: X-Lite/Netgear TA612V and Sipgate
Replies: 121
Views: 65953

beneyre, Apologies for my short post before, I was very busy at the time, but I wanted to let you know I was reading your post and to try and help out. ...Okay, with your TA612V; do you have the locked Sipgate or unlocked/open firmware installed? If you are unsure, you can usually tell which is it i...
by studioeng
Tue Oct 16, 2007 11:32 am
Forum: Free Chat (Technical)
Topic: I've been hacked with a r00tkit!!??!!
Replies: 14
Views: 4678

I have heard of n map, but I have never used it or read into it. Thank you for explaining it in simpleton terms :) There would of only been used ports open; such as email, web server etc. There are actually two firewalls on my network; the router, and then the server. The router did not use the defa...