No wireless with routertech firmware on GWART

Specific forum for all wireless related issues. Even if you have a wireless router, only post here if you have a question about issues with the wireless functionality of it. Questions about wireless access points, cards, hot-spots etc. are also welcome here.
User avatar
thechief
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 12066
Joined: Wed Feb 01, 2006 10:22 pm
Location: England, the Centre of Africa
Contact:

Re: No wireless with routertech firmware on GWART

Post by thechief » Thu Nov 28, 2013 8:05 pm

simg wrote:yes, RouterTech_3.6.0D_20120130_2.97_AR7RD-4Ports_psbl-4mb-flash_firmware.upgrade.img
As usual, user error. Wrong firmware. Where is the "AR7WRD" in the name of that firmware image?
The Chief: :afro: Be sure to read the Firmware FAQ and do a Forum Search before posting!
No support via PM. Ask all questions on the open forum.
simg
Novice
Novice
Posts: 15
Joined: Wed Nov 27, 2013 5:19 pm

Re: No wireless with routertech firmware on GWART

Post by simg » Fri Nov 29, 2013 9:46 am

I re-updated with the correct image and the wireless worked immediately :)

>As usual, user error.

:oops: so sorry to have wasted your time.

worth mentioning, the new UI is a big improvement over the original Safecom version.

Many thanks for your help.
User avatar
thechief
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 12066
Joined: Wed Feb 01, 2006 10:22 pm
Location: England, the Centre of Africa
Contact:

Re: No wireless with routertech firmware on GWART

Post by thechief » Fri Nov 29, 2013 9:08 pm

You're welcome ;)
The Chief: :afro: Be sure to read the Firmware FAQ and do a Forum Search before posting!
No support via PM. Ask all questions on the open forum.
Post Reply