Client mode

Specific forum for all wireless related issues. Even if you have a wireless router, only post here if you have a question about issues with the wireless functionality of it. Questions about wireless access points, cards, hot-spots etc. are also welcome here.
Post Reply
rockstock
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sat Apr 18, 2015 1:59 pm

Client mode

Post by rockstock » Sat Apr 18, 2015 2:09 pm

Hello!

Have sarched around on the forum and checked the fw live demo also, but did'n find
the answer.

Does the latest fw release support router in client mode? (connect router to wisp or wifi router).
I noticed that on the wifi section there is a "enable ap" flag, does it just enable wifi?

Thanks in advance, cheers!
User avatar
thechief
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 12066
Joined: Wed Feb 01, 2006 10:22 pm
Location: England, the Centre of Africa
Contact:

Re: Client mode

Post by thechief » Sat Apr 18, 2015 9:13 pm

Unfortunately, there is no wifi client mode.
The Chief: :afro: Be sure to read the Firmware FAQ and do a Forum Search before posting!
No support via PM. Ask all questions on the open forum.
rockstock
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sat Apr 18, 2015 1:59 pm

Re: Client mode

Post by rockstock » Wed Apr 22, 2015 7:38 pm

Thanks for the reply!

It's a shame, it would add great value to this ti ar7 routers, do you know some
other custom firmware that allows a 2MB install, and has support for the same chipsets, having
also a client or at least wds mode?

Cheers!
User avatar
thechief
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 12066
Joined: Wed Feb 01, 2006 10:22 pm
Location: England, the Centre of Africa
Contact:

Re: Client mode

Post by thechief » Thu Apr 23, 2015 3:19 pm

Sorry, I don't think one exists. And, if it exists, it wouldn't fit inside 2MB.
The Chief: :afro: Be sure to read the Firmware FAQ and do a Forum Search before posting!
No support via PM. Ask all questions on the open forum.
rockstock
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sat Apr 18, 2015 1:59 pm

Re: Client mode

Post by rockstock » Sun May 17, 2015 4:16 pm

Yeah, the ddwrt light is 2mb but has some incompatibility with the zyxel, plus, this is a T3 version
hardly known on the internet, the D3 is popular, and T1 v3 which often gets confounded with the T3.

Thanks anyway, best regards!
Post Reply