strange phpbb behavior on reply

All errors or issues on the website/forums should be reported here and will be investigated. Support questions about how to use/access features not documented in the forum FAQ and discussion about the site forums are also welcome here, but please read this thread before posting such items.
Locked
SubZero5
Novice
Novice
Posts: 12
Joined: Tue Jun 03, 2008 9:13 pm

strange phpbb behavior on reply

Post by SubZero5 » Thu Jun 12, 2008 7:28 pm

Hi,

Everytime I reply on a topic, this PHPBB moves me to viewtopic.php?t=1874 address.

Why is this PHPBB doing this?

It does not happen on while sending PM's.
It does not happen on pm reply 's..
It happens when posting messages, new topics and also happens when previewing too..
User avatar
Neo
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 3580
Joined: Thu Jan 26, 2006 1:09 pm
Contact:

Post by Neo » Thu Jun 12, 2008 7:33 pm

What browser are you using? Do you have any toolbars or addons that might be interfering? Has it always happened since you registered or did it only start recently? Have you tried clearing your cache and/or cookies (worth a shot)?

One thought I had was that it could be connected to the "The RouterTech Firmware v2.5 has been released - Download it today" banner we have at the moment and that somehow that link was being clicked.

I can preview and submit posts with no problem in Firefox.
RouterTech Team
Image
No support via PM, please ask your questions on the forum!
SubZero5
Novice
Novice
Posts: 12
Joined: Tue Jun 03, 2008 9:13 pm

strange..

Post by SubZero5 » Thu Jun 12, 2008 7:55 pm

Neo wrote:What browser are you using?
it is firefox 2
Neo wrote:Do you have any toolbars or addons that might be interfering?
it is simple and plain firefox..
Neo wrote:Has it always happened since you registered or did it only start recently?
It is happening since the 1st post here...
Neo wrote:Have you tried clearing your cache and/or cookies (worth a shot)?
yep...
Neo wrote:One thought I had was that it could be connected to the "The RouterTech Firmware v2.5 has been released - Download it today" banner we have at the moment and that somehow that link was being clicked.
Neo wrote:I can preview and submit posts with no problem in Firefox.
strange... another browser does work..
User avatar
Shotokan101
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 4774
Joined: Thu Jan 26, 2006 3:17 pm
Location: Glasgow, Scotland

Post by Shotokan101 » Thu Jun 12, 2008 8:39 pm

WHAT HAPPENS WITH IE ? <Shudders> ?
Jim

.....I'm Sorry But I Can't Do That Dave.....
User avatar
Kieran
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 2665
Joined: Fri Jan 20, 2006 11:30 am
Location: London
Contact:

Post by Kieran » Thu Jun 12, 2008 9:11 pm

It must be said I can't replicate this at all. I'm beginning to despair with all the problems we've been having here of late :(
Kieran
"Indeed!"
Invaluable links: Forum Rules | Networking Guides | FAQ | Site Search | Forum Search <-- Use it or feel my wrath!
No support via PM, please ask your questions in the forum!
User avatar
Kieran
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 2665
Joined: Fri Jan 20, 2006 11:30 am
Location: London
Contact:

Post by Kieran » Fri Jun 20, 2008 10:19 am

Seeing as many people have posted successfully and not reported any issues since this post was made, I'm going to assume it was an isolated client side issue and not an issue with our forum. Thread locked.
Kieran
"Indeed!"
Invaluable links: Forum Rules | Networking Guides | FAQ | Site Search | Forum Search <-- Use it or feel my wrath!
No support via PM, please ask your questions in the forum!
Locked