DSL G624T won't auto-connect to ISP via ADSL

General networking problems and issues. Questions about cabling, switches, hubs etc. can go here.
Post Reply
shamash
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Thu Mar 13, 2008 6:07 pm
Location: Police, Poland

DSL G624T won't auto-connect to ISP via ADSL

Post by shamash » Wed Aug 06, 2008 6:00 pm

As in topic I my router won't auto connecto to my ISP.
My software version is 2.6.

When I set On Demand option, the connection starts but I don't want On demand rather I would like for my connection to be established even when no one is using it.

Any solution ?
User avatar
Shotokan101
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 4772
Joined: Thu Jan 26, 2006 3:17 pm
Location: Glasgow, Scotland

Post by Shotokan101 » Thu Aug 07, 2008 7:33 pm

Can you possibly post a screenshot of your WAN connection setup page please ?
Jim

.....I'm Sorry But I Can't Do That Dave.....
shamash
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Thu Mar 13, 2008 6:07 pm
Location: Police, Poland

Post by shamash » Thu Aug 07, 2008 8:04 pm

Ok, here it is:
Attachments
WAN.JPG
(118.7 KiB) Downloaded 298 times
nfg1k
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Jul 14, 2013 4:10 pm

Re: DSL G624T won't auto-connect to ISP via ADSL

Post by nfg1k » Mon Jul 15, 2013 5:02 pm

same problem. DSL-500T won't auto connect after starting.
WAN settings is the same like in screenshot by shamash
User avatar
thechief
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 12064
Joined: Wed Feb 01, 2006 10:22 pm
Location: England, the Centre of Africa
Contact:

Re: DSL G624T won't auto-connect to ISP via ADSL

Post by thechief » Mon Jul 15, 2013 11:35 pm

Well, enabling sharing with pppoe is guaranteed to cause major problems. Try disabling sharing (you might need to create a new pppoe connection, and to delete the current one).
The Chief: :afro: Be sure to read the Firmware FAQ and do a Forum Search before posting!
No support via PM. Ask all questions on the open forum.
Post Reply