about inca im204w

Talk about anything you like here: as long as it's technical, doesn't fit into the other categories and is within the rules. Questions and discussions about operating systems, programming, websites, hosting, ADSL etc. are particularly welcome here.
Post Reply
cemil2006
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Tue Apr 03, 2012 10:34 pm
Contact:

about inca im204w

Post by cemil2006 » Wed Apr 04, 2012 6:28 pm

Hi guys; im a new member and l have inca im 204w 4 port wireless router.İ tried to learn how to upgrade it and i even couldnt start router upgrade checker.i tried at windows 7 32 bit and also windows xp 32 bit. i read and checked everything,antivrus firewall and other dll files.But it coulnt do anything, it freezes at %1.

00:00:000 Running script
00:00:001 Opening connection
02:18:754 ÿıÿı ÿı#ÿı'
02:18:755 Closed connection.
Aborted by user.

İ wait more than 5 minutes and then abort it.i tried every ruc version and two operation system.And whats the wrong?Also i tried to upgrade my router and it says wrong file.ıs there anyone can say whats wrong?i searched for infos and so on but i couldnt fix my problem.
User avatar
thechief
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 12066
Joined: Wed Feb 01, 2006 10:22 pm
Location: England, the Centre of Africa
Contact:

Re: about inca im204w

Post by thechief » Wed Apr 04, 2012 9:08 pm

The Chief: :afro: Be sure to read the Firmware FAQ and do a Forum Search before posting!
No support via PM. Ask all questions on the open forum.
cemil2006
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Tue Apr 03, 2012 10:34 pm
Contact:

Re: about inca im204w

Post by cemil2006 » Wed Apr 04, 2012 9:48 pm

thanks for answer,i tried it and freezes at %88.anything else l can do?
User avatar
thechief
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 12066
Joined: Wed Feb 01, 2006 10:22 pm
Location: England, the Centre of Africa
Contact:

Re: about inca im204w

Post by thechief » Wed Apr 04, 2012 10:43 pm

Look at the text files that it generates. Those should provide clues.
The Chief: :afro: Be sure to read the Firmware FAQ and do a Forum Search before posting!
No support via PM. Ask all questions on the open forum.
cemil2006
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Tue Apr 03, 2012 10:34 pm
Contact:

Re: about inca im204w

Post by cemil2006 » Wed Apr 04, 2012 10:52 pm

thank u for the answer again.sorry but i couldnt understand whats wrong.here is the log

cat /etc/versions
Enter the option(1-10):
cat /proc/version
Enter the option(1-10):
cat /proc/ticfg/env
Enter the option(1-10):
cat /proc/modules
Enter the option(1-10):
cat /proc/interrupts
Enter the option(1-10):
cat /proc/cpuinfo
Enter the option(1-10):
cat /proc/avalanche/avsar_ver
Enter the option(1-10):
echo logic:status/nspver | cm_cli
Enter the option(1-10):
echo logic:status/bootver | cm_cli
Enter the option(1-10):
echo logic:status/has_marvell | cm_cli
Enter the option(1-10):
cat /etc/PORTS
Enter the option(1-10):
cat /proc/flashinfo
Enter the option(1-10):
[ -d /proc/wlan ] && echo "Yes" || echo "No"
Enter the option(1-10):
[ -d /usr/sbin/wlan ] && echo "Yes" || echo "No"
Enter the option(1-10):
cat /etc/led.conf
Enter the option(1-10):
User avatar
thechief
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 12066
Joined: Wed Feb 01, 2006 10:22 pm
Location: England, the Centre of Africa
Contact:

Re: about inca im204w

Post by thechief » Wed Apr 04, 2012 10:56 pm

It shows that your router is not providing any sensible responses. The conclusion is either that your router is not supported, or telnet access is not enabled on your router.
The Chief: :afro: Be sure to read the Firmware FAQ and do a Forum Search before posting!
No support via PM. Ask all questions on the open forum.
cemil2006
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Tue Apr 03, 2012 10:34 pm
Contact:

Re: about inca im204w

Post by cemil2006 » Wed Apr 04, 2012 11:09 pm

thanks for ur help
Post Reply