Problem with "watch topic".....

All errors or issues on the website/forums should be reported here and will be investigated. Support questions about how to use/access features not documented in the forum FAQ and discussion about the site forums are also welcome here, but please read this thread before posting such items.
User avatar
Kieran
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 2667
Joined: Fri Jan 20, 2006 11:30 am
Location: London
Contact:

Post by Kieran » Sat Nov 11, 2006 5:10 pm

It did it for me too but I was already subscribed to the topic so it would.....
Kieran
"Indeed!"
Invaluable links: Forum Rules | Networking Guides | FAQ | Site Search | Forum Search <-- Use it or feel my wrath!
No support via PM, please ask your questions in the forum!
User avatar
Shotokan101
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 4775
Joined: Thu Jan 26, 2006 3:17 pm
Location: Glasgow, Scotland

Post by Shotokan101 » Sat Nov 11, 2006 7:54 pm

Still happening - even with new USB mousiekins....


toggle_watch.php?t=666&watch=topic
Jim

.....I'm Sorry But I Can't Do That Dave.....
User avatar
Kieran
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 2667
Joined: Fri Jan 20, 2006 11:30 am
Location: London
Contact:

Post by Kieran » Sat Nov 11, 2006 8:05 pm

Well the thread id is 666 ;)
Kieran
"Indeed!"
Invaluable links: Forum Rules | Networking Guides | FAQ | Site Search | Forum Search <-- Use it or feel my wrath!
No support via PM, please ask your questions in the forum!
User avatar
Shotokan101
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 4775
Joined: Thu Jan 26, 2006 3:17 pm
Location: Glasgow, Scotland

Post by Shotokan101 » Sat Nov 11, 2006 8:16 pm

Kieran wrote:Well the thread id is 666 ;)
Nice One :twisted:
Jim

.....I'm Sorry But I Can't Do That Dave.....
User avatar
Shotokan101
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 4775
Joined: Thu Jan 26, 2006 3:17 pm
Location: Glasgow, Scotland

Post by Shotokan101 » Sun Nov 12, 2006 12:35 pm

Well still happening for me .....

toggle_watch.php?t=669&watch=topic

and I've now noticed - having considered some of the previous replies - that when it happens, if I then use the bac-arrow to get back to the active topics page and click watch again it consistantly give the same result - and if I go to the topic I am subscribed and if I then go back - via back-arrow - to the actiive topics page and click on watch again I get the same result - no error message - and if I the go to the topic I am still subscribed....... :?
Jim

.....I'm Sorry But I Can't Do That Dave.....
User avatar
Kieran
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 2667
Joined: Fri Jan 20, 2006 11:30 am
Location: London
Contact:

Post by Kieran » Sun Nov 12, 2006 6:49 pm

Shotokan101 wrote:and I've now noticed - having considered some of the previous replies - that when it happens, if I then use the bac-arrow to get back to the active topics page and click watch again it consistantly give the same result - and if I go to the topic I am subscribed and if I then go back - via back-arrow - to the actiive topics page and click on watch again I get the same result - no error message - and if I the go to the topic I am still subscribed....... :?
Thats the idea! lol You are sending the watch command when you are already subscribed; clicking back is not reloading the page so its displaying the same watch link as if you were unsubscribed. If after clicking back you were to refresh the page you would see the unwatch link instead.

Bottom line is you will see a blank page if, through whatever means, you attempt to subscribe to a topic you are already subscribed to.

If I have to edit the code to print a specific message when this is happening I will, but to be honest its not really needed; blank screen means you have either;

a) Subscribed to a topic you are already subscribed to
b) Unsubscribed from a topic you are already unsubscribed from

Please let me know if you want me to add code to print either if those two messages instead of a blank screen.
Kieran
"Indeed!"
Invaluable links: Forum Rules | Networking Guides | FAQ | Site Search | Forum Search <-- Use it or feel my wrath!
No support via PM, please ask your questions in the forum!
User avatar
Neo
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 3580
Joined: Thu Jan 26, 2006 1:09 pm
Contact:

Post by Neo » Sun Nov 12, 2006 6:55 pm

Kieran - I have already got a test page with some error messages...this (the Active Topics Mod) is kinda my baby still :)
RouterTech Team
Image
No support via PM, please ask your questions on the forum!
User avatar
Kieran
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 2667
Joined: Fri Jan 20, 2006 11:30 am
Location: London
Contact:

Post by Kieran » Sun Nov 12, 2006 6:56 pm

Ah yes I forgot you contributed that part of the forum, well in that case I hand this thread over to your good self ;)
Kieran
"Indeed!"
Invaluable links: Forum Rules | Networking Guides | FAQ | Site Search | Forum Search <-- Use it or feel my wrath!
No support via PM, please ask your questions in the forum!
User avatar
Neo
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 3580
Joined: Thu Jan 26, 2006 1:09 pm
Contact:

Post by Neo » Sun Nov 12, 2006 7:02 pm

Thanks Kieran - I have prodded Shoto into doing a bit more testing ;)
RouterTech Team
Image
No support via PM, please ask your questions on the forum!
User avatar
Shotokan101
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 4775
Joined: Thu Jan 26, 2006 3:17 pm
Location: Glasgow, Scotland

Post by Shotokan101 » Sun Nov 12, 2006 7:04 pm

Guys - can I just reiterate that (AFAIK) this is not what I am doing - Honest :wink:

I get the symptoms (sometimes) when I try to subscribe to a new topic for the first time.

I've swapped out my Mouse and the problem still persists and I'm only still sputtering on about it 'cos it's annoying me - as I've ssaid before it's no biggie but I'll keep messing around to see if I can diagnose it any further.

Thnaks again for all the input so far :D
Jim

.....I'm Sorry But I Can't Do That Dave.....
User avatar
Shotokan101
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 4775
Joined: Thu Jan 26, 2006 3:17 pm
Location: Glasgow, Scotland

Post by Shotokan101 » Tue Nov 14, 2006 12:51 am

Anyone know theWindows keyboard shortcuts for mouse left-click ?
Jim

.....I'm Sorry But I Can't Do That Dave.....
User avatar
Kieran
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 2667
Joined: Fri Jan 20, 2006 11:30 am
Location: London
Contact:

Post by Kieran » Tue Nov 14, 2006 12:56 am

Er.. no, but when I want to click an object I can tab through them and hit enter when it has the dotted lines round it. This also works for links on a web page if thats what you wanted it for.....
Kieran
"Indeed!"
Invaluable links: Forum Rules | Networking Guides | FAQ | Site Search | Forum Search <-- Use it or feel my wrath!
No support via PM, please ask your questions in the forum!
User avatar
Shotokan101
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 4775
Joined: Thu Jan 26, 2006 3:17 pm
Location: Glasgow, Scotland

Post by Shotokan101 » Tue Nov 14, 2006 1:05 am

Kieran wrote:Er.. no, but when I want to click an object I can tab through them and hit enter when it has the dotted lines round it. This also works for links on a web page if thats what you wanted it for.....
....might be :wink: (just trying to rule out the mouse element - two mice - same behaviour - unfortunately mouse-click sensitivity control doesn't allow you to force a SLOW mouse (CLICK) :cry:
Last edited by Shotokan101 on Tue Nov 14, 2006 1:07 am, edited 1 time in total.
Jim

.....I'm Sorry But I Can't Do That Dave.....
User avatar
Shotokan101
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 4775
Joined: Thu Jan 26, 2006 3:17 pm
Location: Glasgow, Scotland

Post by Shotokan101 » Tue Nov 14, 2006 1:06 am

....darn it - I'm looking for a way to "select" a topic on the watch topic screen an then to simulate clicking on it - without using my mouse.......
Jim

.....I'm Sorry But I Can't Do That Dave.....
User avatar
biro
RouterTech Team
RouterTech Team
Posts: 1274
Joined: Wed Jan 25, 2006 10:03 pm
Location: Letchworth Garden City, ENGLAND
Contact:

Post by biro » Tue Nov 14, 2006 1:14 am

Can use tab and enter but it's a lot of 'tabs'
ImageImageImage
All my posts on RouterTech.org are Copyright RouterTech.org
G'Day Laura
Locked